Όροι χρήσης

Ποιοι είμαστε

Το vreskathigiti.gr είναι πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών όπου βοηθάει τους μαθητές να βρούνε καθηγητές πάνω σε διάφορες ειδικότητες αλλά δεν είναι σχολή ή κάποιο σχολείο. Ο ρόλος της είναι μόνο να παρέχει υπηρεσίες και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη περί εκπαίδευσης απο τους εκπαιδευτικούς. Στόχος είναι να δώσει μία καλύτερη παροχή σε υπηρεσίες.

Πως Λειτουργεί

Για να δείτε τα μέλη δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Αν θέλετε όμως να στείλετε προσωπικό μύνημα πρέπει να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ως μαθητής ή ως καθηγητής και να κάνετε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά ή με τα φίλτρα που υπάρχουν ώστε να βοηθηθείτε.

Για Μαθητές

Για τους μαθητές δεν μπορούνε να επεξεργαστούν το προφίλ τους. Μπορούνε όμως να αναζητήσουν όποιον καθηγητή θέλουν και να έρθουνε σε επικοινωνία.

Για Καθηγητές

Για τους καθηγητές ισχύει ότι πρέπει να πληρώσουν συνδρομή για να ενεργοποιηθεί το προφίλ τους όπου θα το βρούνε στο μενού.

Περί Ευθύνης

Το vreskathititi.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το χρηματικό ποσό συναλλαγής μεταξύ των χρηστών και για το πόσο ικανός είναι ο καθηγητής πάνω στην ειδικότητα όπου δηλώνει. Επίσης δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που γίνουν εξαγωγή δεδομένα απο τους χρήστες προς τους άλλους χρήστες.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα ο vreskathigiti.gr έχει αναλάβει να διατηρήσει όσο δυνατόν πιο πολύ γίνεται ασφαλή την ιστοσελίδα για να προστατεύει τα δεδομένα σας.

Περι Πληρωμών

Οι πληρωμές γίνονται συνδρομιτικά με iban. Για τις πληρωμές μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών δεν υπάρχει κάποια ευθύνη απο την ιστοσελίδα vreskathigiti.gr

Scroll to Top